Totaalprojecten

 

Bij nieuwbouw of een verbouwing krijgt u te maken met diverse uitvoerders die ieder hun eigen specialisme hebben. Door de jaren heen hebben wij een vertrouwd netwerk opgebouwd van partners die ieder hun eigen specialisme hebben. Daardoor kunnen wij niet alleen de inrichting van uw bedrijfsruimte verzorgen, maar ook de verbouwing, inclusief loodgieters- en

elektriciteitswerkzaamheden. Den Otter Alles voor Kantoor voert de directie van ontwerp tot bedrijfsklare werkruimte. U bepaalt zelf welke werkzaamheden u door ons wil laten uitvoeren. Indien gewenst kunnen wij u alle inrichtings- en verbouwingswerkzaamheden uit handen nemen, van het maken van de eerste ontwerpen tot en met de eindschoonmaak van uw nieuwe kantoor!

 

Bij onze turn-key projecten is een goede communicatie zeer belangrijk, daarom hebben wij een eigen werkwijze waarin het persoonlijk contact een essentieel onderdeel is. U heeft tijdens het gehele traject, vanaf de kennismaking tot de oplevering, een vaste contactpersoon die, wanneer nodig, dagelijks op het project aanwezig is.

 

Snel naar

Contact

Over ons

Kantoormeubilair

Projecten

Duurzaam

Merken

Ontwerpstudio

Den Otter Alles voor Kantoor

Havenkade 8A

2984 AA, Ridderkerk

Tel 0180 42 53 11

info@denotter.nl

Over Den Otter

Contact