Snel naar

Contact

Over ons

Kantoormeubilair

Projecten

Duurzaam

Merken

Ontwerpstudio

Den Otter Alles voor Kantoor

Havenkade 8A

2984 AA, Ridderkerk

Tel 0180 42 53 11

info@denotter.nl

Over Den Otter

Contact

Modulyss ontwerpt, vervaardigt en levert unieke tapijttegels voor de internationale contractmarkt die de perceptie uitdagen en de verwachtingen overtreffen. Tijdens dit process zorgt Modulyss ervoor dat alles op een ethische en milieuvriendelijke manier verloopt.

 

Sinds 2010 maakt Modulyss deel uit van de Balta Group, gevestigd in Sint-Baafs-Vijve, België. De Balta Group kan bogen op een geïntegreerde productie van garen tot tapijt(tegels) en stelt ongeveer 3.420 mensen tewerk. Als onderdeel van de groep plukken wij de vruchten van de synergievoordelen van een grote en stabiele groep.

 

Van duurzaamheid tot een betere akoestiek en garentechnologie: Modulyss tapijttegels bieden tal van voordelen in vergelijking met andere soorten vloerbekleding. De sterke focus op innovatie helpt om tapijttegels te maken die een oplossing bieden voor de specifieke noden die eigen zijn aan uw project. Het interne en externe certificeringsprogramma is Modulys’ belofte dat uw vloerbekleding veilig en duurzaam is. Wij garanderen onze klanten niets minder dan tapijttegels van topkwaliteit en maken deze belofte hard met garantie van 15 jaar op de markt!

 

Blader hier door “50 Projects to Share” boordevol referenties en inspiratie!

Merk - Modulyss

 

 

Modulyss

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op