Snel naar

Contact

Over ons

Kantoormeubilair

Projecten

Duurzaam

Merken

Ontwerpstudio

Den Otter Alles voor Kantoor

Havenkade 8A

2984 AA, Ridderkerk

Tel 0180 42 53 11

info@denotter.nl

Over Den Otter

Contact

Cascando’s visie: het creëren van een positieve, harmonische omgeving, waar mensen het prettig vinden om te wonen en te werken.

 

Cascando is een snel groeiend interieur design merk. Cascando’s openheid is duidelijk zichtbaar in de designs. Stuk voor stuk prachtige ontwerpen die deze visie op het hedendaagse leven en werken weerspiegelen: een integrale benadering om een omgeving te creëren waar het heerlijk is om te leven en te werken. Samen of alleen.

 

Jij bent het kantoor. Overal. Een motiverende kantooromgeving faciliteert dit en biedt daarbij intimiteit en deelbaarheid. Dit is de sleutel naar comfortabel werken. Een omgeving die aansluit bij de verschillende wensen van medewerkers en bezoekers. Die relaties verbindt, van klanten tot vrienden. Een prettige werkomgeving die de mensen achter uw merk inspireert. Een duidelijk identiteit ontworpen voor uw bedrijfscultuur. Teamspirit. Wij hopen dat Cascando’s designs bijdragen aan de glimlach op uw gezicht. 

 

De design filosofie van Cascando is het resultaat van een constante dialoog met de mensen om ons heen. Dankzij hen zijn wij in staat om trends te herkennen en te vertalen in onze designs. Onze interieurproducten hebben altijd tot doel om de kwaliteit van de werkomgeving te verhogen, gezien vanuit productiviteit als sfeerbeleving. Het antwoord op wat mensen fijn vinden en nodig hebben. 

 

Cascando staat voor kwaliteit

Cascando werkt met een internationaal team designers. Zij ontwerpen, produceren en assembleren de producten in eigen beheer. Het proces is erop gericht om vernieuwende en unieke producten te ontwerpen met een eigen identiteit. De stijl, vorm en functie moet bijdragen aan het verbeteren van het werkklimaat in een open kantoorruimte. De kwaliteitsstandaarden liggen hoog als het gaat om materiaalkeuze, detailafwerking en duurzaamheid.

Merk - Cascando

 

 

Cascando

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op