Snel naar

Contact

Over ons

Kantoormeubilair

Projecten

Duurzaam

Merken

Ontwerpstudio

Den Otter Alles voor Kantoor

Havenkade 8A

2984 AA, Ridderkerk

Tel 0180 42 53 11

info@denotter.nl

Over Den Otter

Contact

Bij RH gaan ze bij het ontwikkelen van de stoelen uit van de eindgebruikers. Dat doen ze al sinds 1977 toen het bedrijf werd opgericht door Rolf Holstensson. De stoelen van RH zijn zo ontworpen dat ze helpen om een rechte lichaamshouding aan te nemen, het lichaam ontlasten en zitten met een grote bewegingsvrijheid stimuleren.

 

RH bureaustoelen

Een ergonomische bureaustoel zorgt ervoor dat de mens onopgemerkt zo veel mogelijk beweegt. De bureaustoelen van RH zijn zo ontwikkeld dat het bewegen optimaal wordt aangestuurd. De functionele designstoelen bevorderen de ergonomische houding en dus ook het comfort. RH bureaustoelen hebben een positieve invloed op uw prestaties, zijn duurzaam gefabriceerd en werken mee aan een bewegende werkomgeving.

 

RH stoelen

De collectie RH stoelen bestaat uit stoelen die een aangename zitervaring bieden in bezoekersruimtes, wachtruimtes, conferentieruimtes en vergaderruimtes. De bezoekersstoel, vergaderstoel en loungestoelen voor minder formele kantooromgevingen bieden een kantoorinrichting die mooi en comfortabel is. De collectie RH vergaderstoelen is uitermate geschikt voor een geslaagde en geconcentreerde vergadering.

 

RH werkstoelen

Bij de RH werkstoelen staan een ergonomische zithouding, comfort en bewegingsvrijheid centraal. Werkstoelen zijn stoelen die uitermate geschikt zijn voor onder andere scholen, ziekenhuizen, kassa’s, industriele omgevingen en laboratoria en bieden extra ontlasting van de rug en benen. In verband met werken op verschillende hoogtes zijn de zitting- en rugleuninghoeken van de werkstoelen van RH traploos verstelbaar.

Merk - RH

 

 

RH

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op