Snel naar

Contact

Over ons

Kantoormeubilair

Projecten

Duurzaam

Merken

Ontwerpstudio

Den Otter Alles voor Kantoor

Havenkade 8A

2984 AA, Ridderkerk

Tel 0180 42 53 11

info@denotter.nl

Over Den Otter

Contact

TrueDesign biedt een brede collectie van fauteuils, sofa’s en banken met een hoog ontwerp- en functionaliteitsgehalte welke perfect past in moderne wacht- en werkruimten. Het doel van de collectie is om verder te kijken dan alleen naar de esthetiek.

 

TrueDesign is een modern, jong bedrijf met een lange geschiedenis: TrueDesign is als merk opgericht in 2009 als een spin-off van TMA, een bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de fabricage van zitmeubels.

 

Alle producten zijn ontworpen en ontwikkeld in samenwerking met bekende Italiaanse en internationale ontwerpers zoals, Orlandini Design, Favaretto en Partners en Leonardo Rossano; het fabricageproces vindt in zijn volledigheid plaats in Italië. Daar richt TrueDesign, getuige de verkregen certificeringen ISO 9001 en ISO 14001, alle aandacht op kwaliteitscontrole en milieuaspecten.

 

TrueDesign producten worden over de hele wereld gedistribueerd door een netwerk van agenten, importeurs en lokale distributeurs; de voorgestelde collectie is geschikt voor allerlei openbare ruimtes, zoals kantoren, wachtruimtes, lounges, hotels, bibliotheken en al die omgevingen waar zachte stoelen functioneel moeten zijn.

Merk - TrueDesign

 

 

TrueDesign

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op