Snel naar

Contact

Over ons

Kantoormeubilair

Projecten

Duurzaam

Merken

Ontwerpstudio

Den Otter Alles voor Kantoor

Havenkade 8A

2984 AA, Ridderkerk

Tel 0180 42 53 11

info@denotter.nl

Over Den Otter

Contact

Samen met onze partner Dataflex helpen wij u graag uw potentieel volledig te benutten. We zijn ervan overtuigd dat als een werkplek perfect bij u past, u zich ook op het werk thuis zult voelen. “Feeling at work”, noemen wij dat.

 

Dataflex producten hebben de ideale balans tussen functionaliteit, ontwerp en prijs. Maar geen zorgen: ons streven om ergonomische computerwerkplekken te helpen creëren voor ieder budget gaat nooit ten koste van onze toewijding aan kwaliteit.

 

Dataflex ontwerpt producten die ergonomie, technologie en werkplekken met elkaar combineren. We noemen ze dan ook ‚ergonomische computerwerkplekaccessoires‘. Het zijn producten voor iedere dag, ieder budget en iedere medewerker: van freelancers tot multinationals en van fabrieken tot banken. En dit alles met vriendelijk advies, uitstekende service en professionele ondersteuning. Aangezien Dataflex nooit concessies doet aan kwaliteit, hebben zij zelfs internationale erkenning verworven door technische normen en opvallende ontwerpen en dat allemaal met maar één doel: u te helpen bij het realiseren van een comfortabele, gezonde en inspirerende werkplek die perfect bij u past!

Merk - dataflex

 

 

Dataflex

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op